Лютий 6, 2018 1 2488 Переглядів

Київська церква «Скинія» відзначила День народження хрещенням та рукопокладанням

Кінець січня – початок лютого у київській церкві ХВЄ «Скинія» святкують річницю  утворення своєї помісної громади, яку Господь благословляє стабільним ростом. Так і цього разу, на свій  восьмий День народження 28 січня 2018 р., громада вітала нових членів. 27 осіб вступили у завіт із Господом, ще четверо людей приєдналися до церкви у якості нових членів.

Повчання охрещуваним давав пастор церкви В’ячеслав Когут. «Заповіт з Богом – це свідчення перед людьми нашого завіту і обіцянки Богові доброго сумління. Ми отримуємо спасіння не хрещенням, але вірою в Того, Хто був розп’ятий за нас і воскрес для нашого виправдання й вічного життя, – зауважив пастор. – Бог сьогодні кожному з нас дає можливість служити і приносити добрий плід. Може, тобі здається, що в тебе залишилось сили всього на один день, але присвяти цю силу Богу. Він дає силу тому, хто рухається вперед і прославиться тим, що ми принесемо багато плоду».

На цьому ж святковому служінні відбулося рукоположення нових служителів. У церкві стало на 4 пастори і 6 дияконів більше. Анатолій Козачок, старший пресвітер об’єднання церков ХВЄ м. Києва, пастор церкви «Філадельфія», давав настанови для нових служителів.

Пастор Анатолій зачитав декілька місць із Священного Писання, приводячи приклади, якими мають бути служителі. «А пресвітери, які добре пильнують діла, нехай будуть наділені подвійною честю, а надто ті, хто працює у слові й науці» (1 Тим. 5:17).

«Першочергове завдання пресвітерів, тобто пасторів, – працювати у слові й науці. Але це не означає, що пастор не має робити нічого іншого. Господь робить певні розмежування й говорить шанувати тих, хто служить в слові та науці», – підкреслив пресвітер. За його словами кількість служителів збільшується тоді, коли є в цьому потреба. І за це слава Господу.

Пастори разом зі всією церквою помолились за нових служителів, благословили їх сім’ї на служіння, до якого їх покликав Бог.

Церква «Скинія» особливий акцент у своєму служінні робить на соціальній діяльності.  До Дня народження медіа-група церкви підготувала ролик про  роботу церкви за останній рік. Його ми пропонуємо до вашої уваги.

Попередня «Бог працює, і це видно!» - підсумки другого молитовного сніданку в Івано-Франківську
Наступна «Реформи не підуть, поки не буде змінено людське серце» - Михайло Паночко під час зустрічі членів ВРЦіРО з послами країн G7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

В Полицях святкували 90 річницю Церкви

30 вересня 2012року церква християн віри євангельської села Полиці Володимирецького району на Рівненщині  святкувала 90 річницю Церкви і Свято Подяки.

Новини братерства

Анатолій Козачок: «Давайте цей тиждень проведемо в пості і молитві»

  У неділю 2 березня на Майдані Незалежності відбулося Народне віче, основною темою якого стало збереження територіальної цілісності України. До присутніх звернувся старший пресвітер об’єднання ЦХВЄУ в м. Києві, пастор церкви «Філадельфія» Анатолій Козачок.

Новини братерства

Члени РЄПЦУ оголосили піст-молитву на 9-11 квітня про встановлення миру та боротьбу з корупцією в Україні

     Кожного дня, поруч із новинами про війну з зовнішнім ворогом,  ми  все більше чуємо про ворога внутрішнього. Прикро констатувати, але втрати від корупції неймовірно великі. Гріх злодійства немилосердно руйнує нашу націю.