28 Березня, 2016 0 1207 Переглядів

Про капеланів, владу і власні вуста молилися члени церков м. Києва під час з’їздного зібрання у Бучі

 

     24 березня 2016 р. у церкві «Асамблея Божа», що розташована в м. Буча по вул. І. Руденка, 37 (яка входить до Київського міського об’єднання нашого братерства) відбулося чергове зїздне зібрання та молитва за Україну.

     Розпочинаючи  служіння, служитель церкви «Сілоам» Роман Романенко, пригадав свідчення одного капелана. Одного разу під час «польової» євангелізації почався обстріл «градами», усі, хто повірили словам проповідників,  кинулися до капеланів – залишилися неушкодженими, а серед тих хто кинувся  врізнобіч були і поранені, і загиблі. Бог сьогодні являє свої  чудеса – зауважив провідник закликаючи до молитви за капеланів та за українських воїнів, які служать у зоні АТО. Сьогодні їхні серця як ніколи відкриті для Слова Божого.

     Діючий військовий капелан Юрій Довженко підтвердив цю тезу: «На Донбасі зараз чудовий грунт для посіву, – підкреслив капелан. – Але сумно, що ми живемо в країні контрастів, складається враження, що тут і там – дві різні країни… Часто відбувається як у тій приказці: для кого війна, а для кого мати рідна. Тому ми сьогодні маємо особливо молитися за владу!»

_IMG_0715     Про відповідальність кожного християнина за те, що у цей непростий час виходить із його вуст –  слово від Бога чи просто переповідання новин та своїх висновків по плоті, – говорив пастор церкви «Божий мир» Юрій Кулакевич. Посилаючись  на місце писання Єф. 6:18-19, він зауважив, що навіть Апостол Павло потребував Слова: «…Моліться …за всіх святих, і за мене, щоб дане було мені слово відкрити уста свої, і зо сміливістю провіщати таємницю Євангелії». «Якщо  Бог дасть Слово, то воно змінить всесвіт», –  наголосив пастор.

     Служитель  церкви «Ковчег» Ростислав Шкіндер закликав присутніх молитися про Господню милість до України. «Ми не знаємо наскільки наповнена чаша беззаконь України, але знаємо, що їх багато: аборти, окультизм, содомія, корупція (ображають сироту і вдову). Господи, ми не оправдовуємося, але кличемо про Твою милість до нашої землі!»

     Молитися за священство запросив пастор церкви «Сілоам» Сергій Вознюк. Написано, що сила Божа здійснюється в немочі. Гедеон почував себе немічним, ховаючись від ворогів у точилі, коли Ангел Господній йому сказав: «Муж сильний!» Ми сильні, коли у Господі».

     На завершення служіння пастор  церкви «Асамблея Божа» Олексій Хижняк подякував усім гостям за молитовну спільність, після чого була здійснена молитва за потреби.

Попередня АНОНС: 2 квітня 2016 р. відбудеться молодіжна конференція Східного регіону
Наступна Щоденник старшого єпископа: березень 2016

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Международный Конгресс ХВЕ: день третий. Благодарим, за дары Твои, Господи!

 ЛЬВОВ, 12 октября 2013 г. Иванас Шкулис, первый заместитель Епископа Союза ХВЕ Литвы представляя для участников Конгресса тему «Дары Святого Духа», поделился…

Новини братерства

Рада Церков ініціює скасування загальної перереєстрації релігійних організацій

     З огляду на складнощі з перереєстрацією статутів релігійних організацій, що вимагається Податковим кодексом, ВРЦіРО проситиме парламент змінити підхід на користь…

Новини братерства

Звернення ВРЦІРО щодо утвердження миру та поступу українського суспільства

   Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій закликає всіх віруючих продовжувати молитися за мир та благополуччя в Україні. Всіх причетних до розпалювання військового конфлікту на Сході України