Грудень 20, 2017 3 1728 Переглядів

Михайло Паночко під час Молитовного сніданку у Києво-Святошинському районі закликав представників місцевої влади триматися правди

     У п’ятницю, 17 листопада 2017 у Києво-Святошинському районі, що на Київщині, відбувся Молитовний сніданок. Розділити спілкування та разом здійснити молитву до Бога зібралися керівники району, голови міст, селищ і сіл, а також священнослужителі різних християнських конфесій, бізнесова та творча еліта району, громадські діячі. 

     «Це перший такий захід у нашому районі і, впевнений, що він не останній», – зауважив голова Києво-Святошинської районної ради Вадим Гедульянов, вітаючи зібрання. Він підкреслив, що подібні зустрічі є дуже важливими, адже такий формат спілкування має потужну силу, що консолідує.

     Голова Києво-Святошинської районної державної адміністрації Мирослава Смірнова під час свого виступу поділилася, що вже близько 10 років належить до євангельської церкви і що Бог для неї є Тим, з Ким вона щодня проводить свої перші наради.

     «Я поставила Господу запитання: з чого розпочнеться справжнє об’єднання України? І отримала відповідь – з отаких-от заходів. Бо коли об’єднається Тіло Ісуса Христа, тільки тоді почне об’єднуватись і весь народ», – підкреслила Мирослава Михайлівна. Вона поділилася планами щодо подальших молитовних заходів, зокрема наміром провести на території району наукового-практичну конференцію за участю священнослужителів.

     Під час молитовного сніданку виступили представники церков, громадських організацій, голови місцевих рад. Присутні помолилися за встановлення миру в Україні та за благословіння району. А насамкінець із проповіддю до присутніх звернувся старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко.

     «На наших очах відбувається трагічна історія України: триває війна, кількість сиріт та хабарництво не зменшується – це все ознака любові людей до неправди», – зауважив старший єпископ. Він навів уривок із Послання Апостола Павла до Римлян, де вказано, що причиною гріхів є небажання людей «мати Бога в розумі» та небажання жити по правді.

     «Правда в Ісусі Христі прийшла на землю для того, щоб мене і вас, грішних, зробити праведними, для того, щоб ми Йому відкрили серця. Ми можемо набудувати в Україні багато храмів, золотом покрити, але вони можуть бути порожні. Я за те, щоб храмів було більше, але найдорожче – це людські душі» – наголосив проповідник. Він закликав до молитви за народ України, його покаяння і примирення з Богом.

Попередня ОБРАЗА – ГРІХ, ЯКИЙ ВЕДЕ ДО СМЕРТІ!
Наступна Євангелізаційна газета «Жива надія» – 2018 рік

Вам також може сподобатися

Освіта

Великий випуск  у Рівненській духовній семінарії й академії: понад вісімдесят випускників отримали дипломи

Днями у Рівненській духовній семінарії й академії ХВЄ відбувся випускний,

Новини

Зустріч місіонерів на Київщині

27-28 червня 2022 року в на базі християнського відпочинку «Територія

Новини

Розпочато реєстрацію на Східноєвропейський лідерський форум-2019

6-9 листопада 2019 року в Києві відбудеться дев’ятий Східноєвропейський лідерський