12 Червня, 2014 0 809 Переглядів

Парламентський молитовний сніданок об’єднав священнослужителів, політиків і дипломатів

     11 червня у столиці відбувся Парламентський Молитовний Сніданок під патронатом голови Верховної Ради України Олександра Турчинова. у Заході, що вже стає традиційним, взяв участь старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко.

     У сніданку на найвищому рівні взяли участь представники Церков, релігійних та громадських організацій України, а також парламентарі країн Європи та США, дипломати і народні депутати України.  Звертаючись до учасників заходу, спікер парламенту нагадав, що традиція проводити Молитовні сніданки почала свій шлях у США і «пустила добре коріння і в Україні», – повідомляє Інститут релігійної свободи.

     «Всі, хто брав участь у Молитовному сніданку, відчули спільність і єдність, якої не можна досягти штучно, і яка може відбутися тільки тоді, коли різні люди, з різними поглядами і позиціями, об’єднуються у молитві до Господа», – зазначив Олександр Турчинов.

     Говорячи про ситуацію в Україні, голова Верховної Ради зазначив, що країна переживає найдраматичніші дні своєї історії, отримавши виклик від Російської Федерації, яка розпочала агресію на Сході нашої держави. У цьому контексті він нагадав слова з Біблії про велич Вавилону, який зрештою був зруйнований і поглинений пустелею. І підкреслив, що «Вавилон завжди буде зруйнований, тому що його стіни побудовані з людського страху і невіри».

     «Спілкування у спільній молитві має одну і найголовнішу мету – зрозуміти і почути один одного», – наголосив спікер парламенту. Турчинов зазначив, що не має значення, де проводити молитву, головне – як її проводити. «Поклонятися Господу потрібно у дусі й істині, – заявив він. – Головне, щоб було щиро, від серця».

     «Саме це спілкування сьогодні конче потрібно нашій країні – щира молитва, яка надихає і дає справжній оптимізм, тому що найбільший захист – не зброя, а наші голоси, вміння почути один одного. Я молюся, аби Господь благословив Україну, Європу і весь світ, щоб Божа любов була з усіма народами», – сказав О.Турчинов.

Попередня У Коростенській семінарії випуск
Наступна Школа сімейного консультування у Коростені

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Малинфест-2011: «Євангелія – сила Божа на спасіння»

Cаме під таким гаслом проходить XIV зїзд молоді Церкви християн віри євангельської України, відкриття якого відбулося 6 липня поблизу м. Малину. Захід об’єднав молодих християн з різних регіонів України. Cеред присутніх гостей делегації з Росії, Білорусії, Сербії, Франції, США. Традиційна кількість учасників з’їзду перевищила очікування організаторів і наразі становить більше 3 тис. людей.

Новини братерства

“Картонна” євангелізація

“Шануй батька твого і матір твою, не чини перелюбу, не призивай Імення Господа, Бога твого, надаремно… ” – ці і інші з 10 заповідей жителі Відрадного проспекту з неприхованим інтересом читали на картонних плакатах, які тримали молоді люди з церкви по вул. Кар’єрна 44.

Новини братерства