Квітень 4, 2014 0 1829 Переглядів

Дитячі євангелісти провели майстер-клас та презентували сайт

    21-22 березня 2014 року відбулася Всеукраїнська конференція дитячих євангелістів на тему: «Ідіть та навчіть всі народи», яку провів відділ дитячого служіння ЦХВЄУ.

    Більше 40 чоловік приїхали на зустріч, щоб ділитися досвідом особистої праці та навчитися нових методів і форм роботи для благовістя дітям. До учасників конференції зі словом настанови та підбадьорення звернувся старший єпископ  ЦХВЄУ Михайло Паночко. Він також звершив молитву за працівників на цій благословенній ниві Божій.

    Серед тем, які піднімалися на конференції – важливість євангелізації сьогодні, сучасні її методи, нові ідеї для проведення євангелізаційних таборів. Зокрема відбулося дві презентації нових програм для проведення післятабірної роботи.

    Учасники із задоволенням брали участь у майстер-класі та виконали практичне завдання. Представники з різних областей України, об’єднавшись в групи (регіонально), мали проаналізувати та спланувати роботу благовістя серед дітей у своєму регіоні.

    Для учасників було представлено новий дитячий ресурсний сайт www.er.org.ua, на якому можна розміщувати цікаву та корисну інформацію і дізнаватися про новий матеріал.

    Людмила Харкалюк,  координатор дитячих євангелізаційних проектів ЦХВЄУ 


Попередня Рада Церков вкотре засудила сепаратизм та підтримала законопроект «Про концепцію державно-церковних відносин»
Наступна Як донести Євангелію дітям?

Вам також може сподобатися

Служіння дітям і підліткам

«Агапівці» — це люди, покликані змінювати життя дітей-сиріт»

Четверта і передостання сесія студентів Біблійної школи «Агапе» відбулася з 26 по 30 березня у стінах Львівської Біблійної семінарії (ЛБС). Практики соціальної роботи з дітьми-сиротами, церковні служителі та початківці у сфері сирітського служіння з’їхалися з різних куточків України, аби поглибити свої знання та набути нових навиків і знань.

Новини братерства

Діти у Тернополі зіграли виставу «Любов, яка перемогла смерть» 

23 квітня Перша Церква Християн віри євангельської в місті Тернополі

Новини братерства

Як донести дітям істину про Божу любов і спасіння

«Час діяти» – під таким девізом пройшли дитячі майданчики в