Листопад 7, 2013 2 200 Переглядів

За щедрість землі і Хліб з Неба – Богові подяка!

    У жовтні-листопаді по церквах України тривають дні подяки за врожай. Так, 3 листопада відсвяткували «свято жнив» у місті Дубно, Рівненської області.

     На урочистість, яку проводили у міському будинку культури, зібралося близько тисячі людей з усього району. Були представники місцевої влади: мер міста, голова райдержадміністрації та інші, які досить добре відгукуються про християн віри євангельської. Адже церква завжди готова співпрацювати у вирішенні потреб мешканців міста.

     На святі співом служив молодіжний хор Дубнівської церкви, хорові колективи з навколишніх сіл, капела бандуристів і навіть духовий оркестр. Присутні слухали декламацію віршів та тішилися із виступу дитячих колективів. Загалом свято подяки, що проходило під гаслом: «За хліб, за мир, за Україну» відбулося у дусі особливої вдячності Богові. Віруючі дякували за те, що Він благословляє нашу землю,  що вона родюча і отримує вдосталь дощів і тепла, за те, що ми маємо вдосталь хліба. Але особлива подяка – за Хліб Небесний, те Боже Слово і благодать, в якій ми можемо у цей час мирно перебувати.

Попередня Благословення твого дому: у церкві «Філадельфія» провели день сім’ї
Наступна За щедрість землі і Хліб з Неба – Богові подяка!

Вам також може сподобатися

Новини братерства

«Рятуй узятих на смерть» – міжконфесійна навчальна сесія об’єднала понад 80 капеланів

«Там де ми служимо, на передовій (де, здавалося б, немає віруючих), коли говориш солдатові, що треба молитися, він відповідає: «Я знаю молитву». Бо вони там, під обстрілами, моляться нерідко по вісім-десять годин підряд.

Новини братерства

Три дні для слави Божої: відбулася ХХ конференція місії «Голос надії»

     23-25 липня 2015 р. у місті Луцьк в стінах «Церкви Христа Спасителя» пройшла ювілейна конференція місії «Голос надії» присвячена 25-річчю з часу заснування місії.

Новини братерства

Волинська Рада церков написала звернення до віруючих РФ

   «Цього року український народ зіткнувся з найбільшим випробуванням за 23-річну історію незалежності своєї держави. Ще недавно було немислимим те, що тепер стало жахливою дійсністю: воюють два народи, які так довго називали себе братніми, воюють люди, що вважаються одновірцями», – йдеться у зверненні.