4 Червня, 2015 0 1090 Переглядів

Брія Блессінг: «Ми не покликані, щоб бути глядачами…»

Українська співачка з американським колоритом, християнка, яка підкорила серця своєю щирістю глядачів усієї країни, чарівна Брія Блессінг розповідає про свою участь у Фестивалі надії, який пройде 20 червня у Львові.

– Брія, що спонукало вас брати участь у Фестивалі надії?

– Для мене навіть не поставало таке питання «погоджуватись чи ні?». Цей фестиваль дійсно необхідний нашій країні, особливо, у цей важкий період. У першу чергу людям потрібен Ісус. На другому місці після Нього – єдність, а справжня єдність може бути тільки через Христа.

– Чи брали ви раніше участь у подібних заходах?

– Якщо чесно, то не дуже пам’ятаю. Пам’ятаю що у 1994 році у Львові був крусейд, щоправда, не такий грандіозний, як Фестиваль надії. Але я і там заспівала.

– Який вплив на молодь, на вашу думку, може вчинити Фестиваль надії?

– Тільки позитивний. Я впевнена, що це буде вражаюча подія. Для тієї молоді, яка вже любить Господа, цей фестиваль допоможе примножити свою любов і пристрасть до Господа. А тим людям, які ще не пізнали Христа, день 20 червня стане великим відкриттям. Вони відкриють для самих себе те, що існує так багато людей, які люблять Господа, люблять один одного, свою країну. І я вірю, молюсь і сподіваюсь, що саме завдяки Фестивалю надії ще так багато сердець відкриються для Бога.

– Що робити тим, хто вирішив йти на фестиваль, і хотів би не лише долучитись, але і стати волонтером?

– Ну спочатку – це запросити всіх своїх друзів на фестиваль! Відкрито і щиро, так само, як і на концерт «Океану Ельзи», наприклад. Розкажіть, наскільки масштабно, весело, вражаюче і незабутньо все це буде.  Ми не покликані, щоб бути глядачами, але ми маємо бути активними, як Ісус. Він найкращий приклад, адже ніколи не сидів на місці. Обов’язково беріть участь у Фестивалі надії, знайдіть своє місце і свою роль у цьому масштабному проекті. І у першу чергу моліться. Молитва – це найпотужніша зброя і найбільша сила, яку нам дарував Господь. І без неї не вийде нічого. Зустрінемось 20 червня на «Арені Львів»!

Записала Вікторія Крупеня, прес-служба Міжнародного фестивалю надії.

Попередня Церкви отримали право створювати школи і університети
Наступна Розпочала роботу Міжнародна місіонерська школа: один із пріоритетів – утвердитися в своєму покликанні

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Благовістя

«А я та дім мій будемо служити Господеві!»

Під такою назвою церква «Нове життя» (смт. Царичанка) відзначала свято сім’ї .

Новини братерства

Благовістя, особисте та в інтернеті, стало предметом обговорення під час зустрічі благовісників братерства

5-6 березня 2019 року відбулась всеукраїнська зустріч благовісників УЦХВЄ. Церква «Благодать», що