27 Травня, 2019 0 2347 Переглядів

8 червня Національний День Молитви за Україну – приходьте на молитву разом із сім’ями

 

 

 

 

 

 

 

8 червня 2019 року в Києві вже вчетверте відбудеться Національний День Молитви за Україну. Мільйони українців об’єднаються заради встановлення миру та справедливості, прощення і порозуміння, задля духовного відродження та кращого майбутнього країни.

Цього ж дня молитовні заходи відбуватимуться у багатьох містах України.

На шляху до віками омріяної духовної та економічної свободи Україна долає чимало перешкод. Та попри всі виклики і складнощі останніх років, Бог продовжує оберігати цілісність України і мир на більшості її земель, дарує свободу сповідувати віру і молитися, вказує на шляхи протистояння зневірі, дає надію на краще майбутнє.

У Біблії міститься чимало описів драматичних подій, коли Бог рятував і благословляв Свій народ у відповідь на ревну молитву упокорення і покаяння: «І впокоряться люди Moї, що над ними кличеться Ім’я Моє, i помоляться, i будуть шукати Ім’я Мого, i повернуть зо злих своїх дорiг, то Я вислухаю з небес, i прощу їхнiй грiх, та й вилiкую їхнiй Край!» (Друга книга Хронiк 7:14).

Тому, усвідомлюючи залежність від Бога, запрошуємо усіх християн України долучитися до спільної національної молитви. Молімося за нашу країну, її сьогодення та майбутнє, разом – із вірою, що спільне молитовне служіння стане благословенням для українського народу!

8 червня 2019 року, Палац Спорту, м. Київ

ПОЧАТОК о 16:00

www.prayforukraine.com.ua

 

Попередня Конференція для регентів та музикантів Рівненщини зібрала понад 100 учасників
Наступна «Хмельницький - за сім’ю!» - сімейний фестиваль об’єднав хмельничан   

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини

Рада Церков прийняла резолюцію щодо розробки державної сімейної політики

30 вересня в м. Острозі на Рівненщині відбулося виїзне засідання

ХРИСТИЯНСЬКА ПОЕЗІЯ і ПРОЗА

Агнець

Хилився хлів убого. Старі рипіли двері. Далекий гомін міста лякливо

Новини

Майже 120 дитячих працівників Вараського району навчилися будувати уроки за новою методикою

У с. Полиці Вараського району на Рівненщині  16 вересня пройшов