28 Листопада, 2017 1 1792 Переглядів

Про автора рубрики

Геннадій Андросов – редактор євангелізаційної газети «Жива надія». Народився 28 серпня 1965 року в місті Глухів, що на Сумщині в сім’ї невіруючих. До Бога навернувся на початку 1993 року, коли вже жив у Миргороді, що на Полтавщині (де живе до цього часу у будинку, збудованому власноруч). У місцевій церкві рукопокладений на диякона, проповідує, співає пісні під власний акомпанемент гітари. Одружений, четверо дітей.

Працював у місцевій друкарні, це так само сприяло тому, що він став редактором газети. Спочатку друкував додаток християнського змісту до газети міської ради, більше року вів щотижневу радіопередачу на районному радіо, потім було прийнято рішення друкувати окреме християнське видання, яке в першу чергу було направлено для євангелізації Полтавщини, а потім «Живу надію» стали замовляти місіонери, євангелісти, церкви з усіх інших регіонів України.

Геннадій Андросов співпрацює з багатьма християнськими виданнями Церкви ХВЄ, такими, як журнал «Благовісник», газета «Голос надії» з Луцька, а також готує до друку дві інші газети: місії «Ebenezer» з США і місії «Добрий Самарянин» з Рівного.

Попередня Ти маєш успіх? Обов’язково матимеш заздрісників!
Наступна Ярл Пейсті. Перший Євангельський голос на російськомовному радіо

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Жива надія
Жива надія
Жива надія

Рік чудес під час війни –  свідоцтво Мирослави Євпат з Рівненщини

2022 рік для мене був роком приголомшливих новин, спантеличення, незрозумілості,